• Verzending binnen 1 à 3 werkdagen
  • Altijd mooi verpakt!
  • GRATIS verzending vanaf €60,-

Ken jij ze al?

Een fopspeen is iets dat niet mag ontbreken bij de baby essentials. Ik weet nog toen ikzelf mama werd, wist ik niet welke fopspeen te kiezen. Of welke fopspeen de juiste was voor mijn baby - die ik nog niet had ontmoet!- trouwens.

Ik vond ze allemaal zo lief, zo mooi, zo schattig. Toen ik de 2de keer mama werd, was ik overtuigd van de Bibs-speentjes! Zo oneindig veel keuze qua kleur. Ik dacht meteen: "Hoe leuk is het om een speentje te kunnen matchen met élke outfit?!" 

Het is altijd afwachten of een baby een fopspeentje wilt aanvaarden, er zijn namelijk zoveel soorten! Gelukkig aanvaardden ze hier meteen het speentje in natuurrubber. Het matchen kon beginnen, YAY! :-)    

Als mama ben ik al een enorme Bibs-fan! Toen ik dan als ondernemer de  Frigg spenen leerde kennen, was ik dan ook meteen verkocht! Ook bij deze speentjes heb je oneindig veel keuze in mooie kleuren. Die ook perfect passen bij elke outfit.  Maar wat ik persoonlijk nog mooier vind, zijn de mooie designs. Niet enkel het Daisy-design, maar ook de Color Blocks! Hoe tof is het om 2 kleuren te combineren in 1 speentje?! Wat ook een pluspunt is; ze zijn net hetzelfde als de Bibs. Ja echt! Buiten het andere design, hebben ze net dezelfde kwaliteiten als de Bibs. Dus een overgang van een Bibs-speen naar een Frigg zal je kleintje helemaal niet merken!  Ja het is duidelijk dat wij fan zijn! Jullie ook? Hebben jullie al kennis gemaakt met het nieuwe Deense merk Frigg? Hebben jullie al eentje aangekocht? Zo ja, wij horen heel graag wat jullie ervaringen zijn met de Frigg-spenen. Wij houden van vernieuwing, maar kwaliteit overheerst! 

 

Liefs,

Melissa


Reactie plaatsen

Reacties

kimberly
een maand geleden

Geen verschil gemerkt, met over te schakelen van bibs naar frigg.
Wij zijn ook fan!!!
Vooral onze klein kapoen 😍

Nadieh
een maand geleden

Fan van het eerste moment dat ik de Friggs speentjes zag. Babsje neemt (ik bedoel nam) enkel Bibs, maar geen probleem gehad om Friggs te introduceren!