Over ons..


MIJN 2 'LITTLE FOXIES'

Dit zijn Luca & Fenne. Mijn 2 inspiratie bronnen! Als mama had ik het vaak moeilijk met kleren kiezen. Nu ja, niet écht! Ik vond het eerder moeilijk met de juiste kwaliteit te vinden en of de stof niet te dun is, de kledij wasbeurt na wasbeurt nog wel oké is?

Waar vind ik mooie kledij, die ook nog eens comfortabel is voor de kinderen om in te spelen & te slapen? Hiervoor ben je aan het juiste adres! Voor kinderen van 0-4 jaar kan je bij ons terecht. Naast comfy homewear hebben wij ook een collectie aan klassieke en stijlvolle kledij. Gemaakt van de beste stoffen, die ook nog eens heel vriendelijk zijn voor hun huid! 

Waar komt de naam "Little Foxies" van? 
Heel grappig eigenlijk.. Op een dag was ik aan het brainstormen over de naam van de boetiek. Toen mijn jongste zoon Luca aan het spelen was met één van zijn lievelingspeeltjes, dan wist ik het meteen! Hij neemt altijd hetzelfde speeltje, namelijk zijn rammelaar van Skip Hop. Welke vorm heeft die? Een vosje inderdaad! Zo is de naam "Little Foxies" ontstaan. 

Na wat zoekwerk, rekenwerk en vooral vééél denkwerk, is dan eindelijk het idee gekomen om zelf een webshop te beginnen. Een shop met mooie en vooral kwalitatieve kledij.

Zodat onze kinderen kunnen stralen, want niet alleen opstap mogen ze schitteren, ook thuis verdienen ze de beste outfit!